In Hollywood

Két magyar srác 12 napot tölt el a Kaliforniai Hollywoodban. Bejárják Los Angelest, Beverly Hills -t, Santa Monica -t, az Universal Studiot, a Warner Bro -s Studiot és még számos más híres helyet, melyről blogbejegyzéseket készítenek.

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Kényelem Hollywoodban!

2011.03.04. 21:34 Robert Colour

Kényelem Hollywoodban! Legalábbis erre céloz szállodánk neve, ahol éjszakáinkat fogjuk eltölteni. Több szállodát is átnyálaztunk, míg végül ez lett. Hogy miért pont ez? Fő szempont a választásnál az elhelyezkedés volt. A központhoz közel, a csillagoktól pár percnyi sétára legyen, ha épp program mentes időszakunk van, csak kimenjünk az utcára és az imitátorok sokasága lepje el a környéket. Hisz ez jó dolog nem? Látványos és szórakoztató, ahogyan sokak próbálnak Hollywoodban kitűnni a sok átlagember közül.

Visszatérve a szállodához, a másik fő szempont az volt, hogy legyen reggeli. Mikor reggel felébredve kifordulnék a konyhába hirtelen rádöbbenek, hogy nem is otthon vagyok, nem csak kinyitom a hűtőt és megreggelizek, hanem ennivalót kell szerezni. Na erre jó, ha a szállodán belül meg tudsz reggelizni. De most essen egy kis szó az elhelyezkedésről is.

A Comfort Inn & Suites nevet kapta ez a N. Highland Avenue-n található hollywoodi szálloda. Közel van hozzá a hírességek sétánya, a méltán híres Oscar díjátadónak is helyet adó Kodak Színház, Beverly Hills és még számos egyéb híres hely. Szobán belül az internetkapcsolat már alap dolognak számít, viszont itt lehet, hogy pórázra leszek kötve, mert valami olyasmit olvastam, hogy vezetékes kapcsolat van.

Amerika országban már szinte mindenkinek van medence az udvarában, ez itt sincs máshogy. Ha lesz pár unalmas percem mindenképpen csobbanok egyet :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://inhollywood.blog.hu/api/trackback/id/tr242711237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása