In Hollywood

Két magyar srác 12 napot tölt el a Kaliforniai Hollywoodban. Bejárják Los Angelest, Beverly Hills -t, Santa Monica -t, az Universal Studiot, a Warner Bro -s Studiot és még számos más híres helyet, melyről blogbejegyzéseket készítenek.

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Warner Brothers studio

2011.03.19. 05:59 Robert Colour

Érdekes ez a film szakma. Nem is kicsit. A több évadon át tartó sikersorozatokat egy nagy dobozban forgatják. Ugyanígy a népszerű TV műsorokat is és szinte mindent. Csütörtökön a Warner fivérek stúdiójába tettünk látogatást egy túra keretén belül. Érdekes látogatás volt. Először is végigsétáltunk New York utcáin, igen New Yorkén, a burbanki stúdióban. Itt forgatják számos film és TV sorozat New Yorki jeleneteit. Ezután végigvezettek minket még számos forgatási helyszínen. Egy kész felépített város, egy város, amely "kartonból" és fából van. A stúdiónak külön műhelye van, ahol a kellékeket készítik, külön raktár, ahol tárolják őket, külön benzinkútja, ahol tankolnak. Tényleg olyan, mint egy kisváros. A látogatás számomra legérdekesebb része az volt, amikor bemehettünk pár stúdióba. Láthattam egyik kedvenc sorozatom forgatási helyszínét, a Chuck -ét. Kiderült, hogy a kinti, udvari jelenetet is egy fedett boxban forgatják le, profi megvilágítással. Jártunk az Amerikában igen népszerű Ellen Show stúdiójában is. Gyönyörű díszlet, de ha mögé nézel, állványok és porcicák sokasága tárul szemünk elé.

Bizonyára mindenki ismeri az igen híres Jóbarátok című New Yorki sorozatot. Valójában azt is itt Burbankben, a Warner Brothers egyik stúdiójában forgatták. A jóbarátok kedvenc szórakozóhelyének, a Central Perknek a díszletét meg is tekinthettük. A látogatás közben megnézhettük számos filmben szereplő karakter ruháját, autóját, motorját. Mindenesetre érdekes túra volt, egy kicsit a filmek varázslatos világában érezhettük magunkat. Megtudtuk, hogy a kasszasiker TV sorozatok, netalántán filmek  többségét is apró dobozkákban  (stúdióban) forgatják.

Kattints ide a képekhez!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://inhollywood.blog.hu/api/trackback/id/tr862751986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása